Subheader background
            image

Stora Råby, Lund

Bästa Bostadens lägenheter i Stora Råby består av 64 lägenheter av varierande storlek, från 2-5 rok om 60-111 kvm. Lägenheterna färdigställdes under 2008 och håller mycket hög standard. Varje lägenhet har tillgång till uteplats eller balkong. Lägenheterna finns antingen i flerfamiljshus eller som radhus längs Tejevägen och Fästevägen, med det öppna skånska landskapet precis in på knuten. Här bor du på landet men ändå inte långt från stan...

I bostadsområdet finns både familjer och ensamhushåll. Det är inte långt vare sig till förskola eller skola, och stadens puls finns bara 5 minuter bort.

Till varje lägenhet finns egen parkeringsplats att hyra.

I området finns Telia fiberanslutning för TV, telefon och data.

Om Stora Råby, Lund

Stora Råby är vackert beläget strax söder om Lund, mellan Romelåsens krön och Höjeåns dalgång. Här kan du bo lantligt, samtidigt som du har nära till stadens liv och rörelse.

Det finns goda förbindelser till Lund. På 10 min cyklar du in till Lund, kör du bil tar det drygt 5 min. Bussar går regelbundet.

I idéernas stad Lund finns förutom Universitetet en levande stadskärna med butiker, caféer och restauranger. Staden har ett stort kulturutbud och gott om parker och grönområden.

Bra att känna till

Läs mer om Lunds kommun

Kontaktinformation *

Hyresrätt

Jag är intresserad av följande område/områden: *

Familjen

Nuvarande bostad

Rökare

Övrig information

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Share

Vi använder cookies för att ge statistik som hjälper oss att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Du kan läsa mer eller stänga av dem om du föredrar det. Genom att fortsätta använda webbplatsen utan att ändra inställningar godkänner du användningen av cookies. Läs mer »